$ 100.000 Bitcoin er gået fra drøm til forventning

Da Bitcoin faldt til $ 3.850 i marts , var ideen om en $ 100.000 prisskilt lige så langt væk som selve månen. Ni måneder senere, med institutioner, der hælder milliarder af dollars og en ny markedscyklus lige begyndt, er landskabet imidlertid meget anderledes, og en seksfiguret Bitcoin er ikke længere en rørdrøm, men noget af en forventning.

Institutionelle købere

Offentlige selskabers Bitcoin-ejerskab blev sat til 6,9 mia. $ I midten af ​​oktober, siden da ca. 3 mia. $ Er brugt af institutioner på akkumulering af Bitcoin , og det er dem, der er kommet ud offentligt. Institutioner stabler sig ind i Bitcoin i knap troværdige proportioner med enhver forventning om, at dette ikke kun vil fortsætte, men stige til 2021.

Når du sammenligner dette med alle tidligere tyrkørsler, som næsten udelukkende har været baseret på detailhandel, er niveauet for penge, der kommer ind i rummet, større end nogensinde før. Efterspørgslen efter Bitcoin overstiger kraftigt udbuddet, og når du har købere klar til at kaste hundreder af millioner af dollars på det, synes $ 100.000 pludselig ikke så vanvittigt.

Historiske mønstre

Den anden ting at bemærke om denne cyklus og potentialet for Bitcoin at ramme $ 100.000 er, at vi starter cyklussen på $ 10.000. Det er naturligvis farligt at antage, at tidligere præstationer gentager sig, men et kig på Bitcoin-ugentabellen viser meget tydeligt, hvorfor en sekscifret Bitcoin er fuldstændig bæredygtig:

Mens vi kan forvente, at dette bull run bliver mere udvidet end tidligere, gør et kig på dette diagram kombineret med den øgede efterspørgsel efter Bitcoin det øjeblikkeligt klart, at et forskudt løb til $ 100.000 historisk set er meget sandsynligt.

Related Post