Bitcoin’s evige kontrakters ytelse overskygget av altcoins

Med en uventet pandemisk forkrøplende finansmarked over hele verden har mennesker overalt prøvd å sikre seg økonomisk. Imidlertid er et ustabilt marked ingen førstevalg. Mens mange investorer fremdeles vurderer digitale eiendeler for å diversifisere porteføljene sine og dempe risikoen, er Bitcoin Evolution fortsatt det første og potensielt eneste valget for mange brukere. Et blikk på ytelsen til disse eiendelene avslører imidlertid noe interessant.

Bitcoin har blitt bedre enn hvordan

Verdens største cryptocurrency, Bitcoin, gir investorene 30,98% avkastning, en enorm margin med tanke på det tradisjonelle markedet. Imidlertid ser andre altcoins ut til å ha overskygget Bitcoin. Midt- og småkapitalmidler som LINK, Cardano [ADA], Basic Attention Token [BAT], VeChain [VET] og IOST har også utkonkurrert ikke bare Bitcoin, men også andre alter i markedet.

Dette ble dokumentert av utførelsen av markedets evigvarende kontrakter med altcoin, mens VETs evigvarende kontrakter leverte mer enn 40% avkastning i juni måned, ifølge Binance.

VeChains evigvarende kontrakter var ikke de eneste som gjorde det så bra, med at BAT og IOST returnerte henholdsvis 19% og 17%. Tvert imot, de fleste store eiendeler ble observert å være negativt, med ETCUSDT og noterte et tap på 17,38%, tett fulgt av fjorårets beste utøver, Tezos, med et tap på 16%.

Interessant nok var mange av markedets børser raskt å hente inn småkapitalmidler som gjorde det så bra. Binance Futures la for eksempel 6 nye kontrakter som inkluderte Algorand, Zilliqa, Kyber Network, 0x, Compound og Omisego, med 50x gearing, noe som siterer økende etterspørsel.

Det må imidlertid bemerkes at siden markedet har vært i en konsolideringsfase i mer enn en måned nå, ble handelsvolum og interesse for juni rammet over alle plattformer. I følge en fersk BitMEX- rapport falt derivatvolumet med 35,7% i juni til 393 milliarder dollar.

Dette var det laveste månedlige volumet i 2020, mens spotvolumet falt med 49,3% til 642 milliarder dollar

I følge Binances data noterte futureskontraktene en nedgang på 36% fra måned til måned, med 87,6 milliarder dollar omsatt på tvers av de evigvarende kontraktene.

Binance Futures registrerte videre et daglig gjennomsnittlig volum på 2,9 milliarder dollar, noe som var 34% lavere enn det gjennomsnittlige daglige volumet i mai. Bidra til denne lave statistikken var den begrensede BTC Futures etterspørselen.

De fleste dager var det totale volumet som ble omsatt over BTC Futures-markedene under 10 milliarder dollar, mens volumprosenten over altcoin-kontrakter var betydelig høyere enn de foregående månedene. Det var gjennomsnittlig 26,7%, sammenlignet med 17,9% i mai, mens BTC-kontrakter var gjennomsnittlig 73,3% i juni mot 82% i mai.

På pressetiden handlet Bitcoin for 9 396 dollar, med et 24-timers handelsvolum på 19,2 milliarder dollar.

Related Post

Les traders de Bitcoin ne sont pas en sécurité en utilisant les fonctionnalités de base de Tor, déclare un expert en sécuritéLes traders de Bitcoin ne sont pas en sécurité en utilisant les fonctionnalités de base de Tor, déclare un expert en sécurité

Une vulnérabilité récente du navigateur de confidentialité Tor a permis aux pirates d’accéder aux fonds Bitcoin des utilisateurs, mais l’utilisation de fonctionnalités supplémentaires peut aider à éviter ces problèmes, selon