Haastattelu: Cryptograffiti aiheesta “Bitcoin Vs. Fed

Minulla oli tällä viikolla tilaisuus istua legendaarisen Bitcoin-aktivistin / taiteilijan cryptograffitin kanssa keskustelemaan viimeisimmästä projektistaan ​​“Bitcoin Vs. Fed. „

Olet todennäköisesti nähnyt cryptograffitin taidetta aiemmin. Hän on tunnettu Hal Finneyn ja JPMorgan Chase & Co: n pomo Jamie Dimonin mosaiikkikuvistaan, mutta tunnetaan parhaiten taideteoksestaan ​​“United Nodes of Bitcoin“, joka kuvaa 1 dollarin seteliä, jossa on hupullinen George Washington ja hienovaraisia ​​nyökkäyksiä. Bitcoin-propaganda kaikkialla.
Lähde

Keskustelussamme cryptograffiti selitti inspiraationsa „United Nodes of Bitcoin“: lle ja kuinka „Bitcoin Vs. Fed ”on projektin toinen vaihe. “Bitcoin vs. Fed ”on projekti, jonka hän aloitti sijoittamalla mainostauluihin Federal Reserve -kaupungeissa, ja Yhdysvaltain dollarin takapuolella oli kuvattu Bitcoin-propaganda. Hänellä oli suuri menestys, kun hän aloitti United Nodes Of Bitcoinin vuonna 2015 ja on suunnitellut tätä projektia siitä lähtien.

Hän kertoi minulle haluavansa levittää viestin Fedin takapihalle ja jakaa ajatuksen hyvistä rahoista ihmisille, jotka eivät ehkä ole yhtä alttiita Bitcoinille kuin ihmiset varakkaammilla alueilla. Hän on yksi kaikkein O.G. Bitcoin-taiteilija siellä ja hän on innoissaan vuodesta 2021. Hänellä on kätensä muutamassa projektissa, jotka voisivat tuoda NFT-tyylistä taidetta Bitcoiniin ja sen myötä taiteilijoiden tulvan.

Ovatko Bitcoiners A ** -reikiä?

Meidät on kutsuttu „myrkyllisiksi Bitcoin-maksimalisteiksi“ loukkausyritykseksi. Emme räpytä, me käytämme sitä kunniamerkkinä. Emme pyydä anteeksi tosiasiaamme, luottamustamme tai meemisotaamme. Löydät meidät Twitteristä vastaamalla heikkoihin argumentteihin bitcoinia vastaan ​​(ne kaikki ovat heikkoja) „Hauskaa pysyä köyhänä“ eikä yrittää suostutella vakavaa vastustajaa tai laiskaa kriitikkoa. Michael Saylor viittaa osuvasti bitcoinereihin „Cyber ​​Hornetiksi“, ei pelkästään siksi, että horneteilla on pistimiä, mutta oletettavasti siksi, että hornetit palvelevat suurempaa tarkoitusta, joka ylläpitää laajempaa ekosysteemiä.

Asia on, että Bitcoiners ovat oikeassa. Mikä väistämättä tarkoittaa sitä, että jokainen toinen talousfilosofia on väärä. Loppu. Kulta ei ole sitä. Fiat on pohjimmiltaan wc-paperia. Altcoins? LOL.

Ei, Bitcoin on ratkaisu.

Vakaumuksemme Bitcoinin väistämättömyydestä on luonnostaan ​​syntyvä ilmiö, joka esiintyy ominaisuutena tappaa vikoja. Tämä ei tarkoita sitä, että hilpeiden meemiemme puuttuminen heikentäisi verkkoa. Mutta kuten hornetit, jotka estävät leviävien hyönteispopulaatioiden haitallisen leviämisen, ennakoiva aggressiomme suojaa kirjaimellisesti ihmiskunnan tulevaisuutta säilyttämällä yhden laukauksen lupauksesta vapautua tyranniasta. Passiivinen tai puolustava asento yksinkertaisesti ei onnistu.

Suojaamalla verkkoa sen alkuvaiheessa, me tasoitamme jatkuvasti tietä bitcoinin nousulle ja sen väistämättömälle hallitsemiselle globaalina valuuttana. Tätä palvelua maailman yhteisölle on aliarvioitu ja ymmärretty huomattavasti väärin. Ei se mitään! Valppautemme on evankeliointi. Subjektiivisen totuuden maailmassa vakaumuksemme on markkinointimme. Toivottomuudesta tulvivassa kulttuurissa aito optimismimme rohkaisee odottamattomasti aitoutta nälkään nälkäisiä.

Asuttamastamme maailmasta on tullut valheiden ja väkivallan alta. Hyvin vähän hyvää on läsnä auringon alla. Jokainen laitos on turmeltunut. Orwellin visio on meissä ja harvat näyttävät välittävän. On selvää, että yhteiskunta nollataan voimakkailla voimilla, ja kuten kokimme vuonna 2020, asiat ovat outoja. Bitcoinerit ovat yhtä mieltä siitä, että nollaaminen on tarpeen, vaikka vaadimme ja tulemme edelleenkin helpottamaan satoshis-nimistä nollausta. ReSat, jos haluat.

Bitcoin itsessään on vastaus melkein jokaiseen ihmiskunnan makroongelmaan. Tämä tosiasia on yhä selvempi kaikille ihmisille, jotka haluavat katsella laadukasta YouTube-videota, joka kestää 10 minuuttia, vilpittömästi avoimella mielellä. Toisin sanoen, jos YouTube ei ole jo kieltänyt kyseistä videota, koska se on korruptoitunut instituutio, josta se on tullut.

Related Post

Les traders de Bitcoin ne sont pas en sécurité en utilisant les fonctionnalités de base de Tor, déclare un expert en sécuritéLes traders de Bitcoin ne sont pas en sécurité en utilisant les fonctionnalités de base de Tor, déclare un expert en sécurité

Une vulnérabilité récente du navigateur de confidentialité Tor a permis aux pirates d’accéder aux fonds Bitcoin des utilisateurs, mais l’utilisation de fonctionnalités supplémentaires peut aider à éviter ces problèmes, selon