Square lavede netop en overraskelse på $ 50 millioner Bitcoin-køb

San Francisco-baserede Payments Company Square har igen lavet overskrifterne, da det ser ud til at være på lager med Bitcoin Profit. Ifølge en meddelelse har Square nu købt 4.709 bitcoins til en værdi af $ 50 millioner, hvilket repræsenterer 1% af virksomhedens samlede aktiver.

Virksomheden sagde i en erklæring:

„Square mener, at kryptokurrency er et instrument til økonomisk empowerment og giver en måde for verden at deltage i et globalt monetært system, der stemmer overens med virksomhedens formål.“

Virksomheden karakteriserer denne investering, der er missionsstyret midt i en tid, hvor administrerende direktør Jack Dorsey er midt i en offentlig spyt med Coinbase-administrerende direktør Brian Armstrong over virksomhedsansvar og involvering i de bredere samfundsmæssige spørgsmål, der i øjeblikket foregår.

I en erklæring sagde Square’s Chief Financial Officer, Amrita Ahuja:

”Vi mener, at bitcoin har potentialet til at være en mere allestedsnærværende valuta i fremtiden. Efterhånden som det vokser i adoption, har vi til hensigt at lære og deltage på en disciplineret måde. For en virksomhed, der bygger produkter baseret på en mere inkluderende fremtid, er denne investering et skridt på den rejse. ”

Investeringen gør Square til det andet teknologifirma, der har sat tillid til Bitcoin og foretaget store investeringer i verdens største kryptovaluta.

Tidligere på året foretog business intelligence-firmaet MicroStrategy en massiv investering på 425 millioner dollars og købte mere end 21.000 Bitcoin som en del af sin seneste kapitalallokeringsstrategi efter de økonomiske resultater for andet kvartal 2020.

Square og Crypto Industry

Imidlertid kommer Squares investering ikke som en overraskelse for samfundet, især da Dorsey selv er en af ​​de største fortalere for Bitcoin og dens underliggende teknologi, blockchain.

Square har været i tæt kontakt med kryptoindustrien og har endda drevet kryptooptagelse med sin Cash App. Den populære betalingsapplikation er blevet et kritisk Bitcoin-startpunkt for mange nye detailinvestorer lige siden det aktiverede Bitcoin-relaterede tjenester i 2018.

Square er også bag Square Crypto, et uafhængigt datterselskab, der udelukkende fokuserer på at bidrage til bitcoin open source-arbejde til gavn for alle.

Sidste måned tog Square Crypto sin Twitter-konto for at annoncere dannelsen af ​​Cryptocurrency Open Patent Alliance (COPA), et initiativ, der udvikler et bibliotek med kryptoteknologipatenter. Alle COPA-medlemmer kan bruge disse patenter af defensive årsager

Related Post

Mike Novogratz betont, dass auch gewöhnliche Cryptosoft Investoren 2-3 Prozent ihres Portfolios in Kryptowährungen investieren solltenMike Novogratz betont, dass auch gewöhnliche Cryptosoft Investoren 2-3 Prozent ihres Portfolios in Kryptowährungen investieren sollten

BITCOIN-PREIS: SIE SOLLTEN „WIRKLICH NERVÖS“ SEIN, WENN BTC SO WEIT EINTAUCHT. Der Hedgefonds-Titan Mike Novogratz schlug vor, dass die Anleger beginnen sollten, „richtig nervös“ zu werden, wenn der Bitcoin-Preis unter