Voorspelling van de Bitcoin-contante prijs: BCH/USD-prijscategorieën als de Munt houdt $220 sleutelsteun vast.

Sinds enkele dagen consolideren de BCH/USD-prijsacties zich rond de ondergrens van het kanaal.

BCH/USD-markt
Sleutel Niveaus:

Weerstandsniveaus: $260, $270, $280

Steunniveaus: $190, $180, $170

BCH/USD worstelt momenteel met de neerwaartse druk die het hele crypto-landschap blijft domineren. De afgelopen dagen zijn er een aantal acties op de kop gezet. Echter, de zone tussen $214 en $240 bleef intact als het belangrijkste ondersteuningsniveau. De stieren zijn erop gebrand om ervoor te zorgen dat de prijs boven het kanaal blijft voor de dips van vandaag in de $219 support zone.

Wat te verwachten van Bitcoin Cash (BCH)

Ondanks het feit dat de prijs van BCH een paar dagen geleden maar liefst 240 dollar bedroeg, kon het zijn prestaties niet handhaven en begon het naar beneden te zakken. Op dit moment beweegt de BCH/USD onder het 9-daagse en 21-daagse voortschrijdend gemiddelde, maar de huidige trend geeft aan dat de BCH-koersen zijwaarts kunnen blijven bewegen voordat de dag om is.

Echter, als de markt onder de ondergrens van het kanaal rijdt, zou de BCH-prijs kunnen dalen naar de steunpunten op $190, $180 en $170, waardoor de prijs naar een nieuw maandelijks dieptepunt zou kunnen gaan als de RSI (14) in dezelfde richting onder 35 niveau beweegt. Ondertussen, als de stieren de steun bij $225 kunnen houden, kan een zeer sterke het kopen druk waarschijnlijk de prijs aan $250 weerstand nemen. Terwijl de handel op dit niveau, een bullish voortzetting zou kunnen raken de weerstand niveaus op $260, $270, en $280 respectievelijk.

In vergelijking met Bitcoin Trader hebben de laatste dagen de beren de overhand gekregen in het controleren van de markt. Na het recente negatieve teken op 2 en 3 september kan BCH/BTC de neerwaartse trend blijven volgen, voor zover de verkopers meer druk op de markt blijven uitoefenen.

Bovendien kan de marktprijs waarschijnlijk weer een opwaartse trend vertonen als de stieren de prijs op 2210 SAT kunnen vasthouden en dan boven het 9- en 21-daagse voortschrijdend gemiddelde uitkomen om het weerstandsniveau van 2350 SAT en hoger te bereiken. Aangezien de RSI (14) echter onder 35 niveau komt, zou een hertest de prijs van de munt kunnen verlagen tot de steunpunten van de SAT van 2050 en lager.

Related Post